Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

YÜREĞİR’DE BAHARLA BİRLİKTE YOL HAMLESİ BAŞLADI

YÜREĞİR’DE BAHARLA BİRLİKTE YOL HAMLESİ BAŞLADI

BAŞKAN KOCAİSPİR: “HER ALANDA BÜYÜK MESAFE KAT ETTİK”

YÜREGIR’DE BAHARLA BIRLIKTE YOL HAMLESI BASLADI

BASKAN KOCAISPIR: “HER ALANDA BÜYÜK MESAFE KAT ETTIK”

Yüregir Belediyesi baharin gelmesi ile birlikte yol yapim çalismalarina hizli basladi. Günlük 8 koldan ilçede faaliyet gösteren Fen Isleri Müdürlügü ekipleri araliksiz çalisiyor. Gümüsyazi mahallesindeki çalismalari yerinde inceleyen Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir “Her alanda büyük mesafe kat ettik” dedi.

Yüregir Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri ilçenin degisik noktalarindaki yol yapim ve onarim çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Baharla birlikte yol hamlesi baslatan ekipler bir taraftan sokaklarda sicak asfalt çalismasi yaparken, bir yanda da bozuk yollari onariyor, yeni yollar açiyor. 2 asfalt kaplama, 2 stabilize, 3 yama ve 1 parke onarim olmak üzere günlük 8 ekip Yüregir’in yollarini yeniliyor. Sicak asfalt çalismalarinin yani sira deforme olan, bozulan, hasar gören yollarda bakim, onarim, iyilestirme ve düzenleme çalismalari yapan ekipler imarda yol olarak gözüken ancak kapali olan yeni yollari da hizmete açiyor. Yakin zamanda Havutlu, Güveloglu, Cine, Yerdelen, Irmakbasi, Akdeniz, Yenidogan, Incirlik Cumhuriyet, Güzelevler mahallelerinde sicak asfalt çalismalari tamamlandi.

GÜMÜSYAZI BASTAN ASAGI ASFALTLANDI

Gümüsyazi mahallesinde yapilan çalismalari yerinde inceleyen Baskan Kocaispir, “Göreve geldigimiz günden bu yana her alanda oldugu gibi yol çalismalarimizda da büyük mesafe kat ettik. Yaklasik 1 yilda yama ve kaplama dahil 50 bin ton sicak asfalt, 10 bin ton stabilize yol çalismasi yaptik. Gümüsyazi mahallemizde sokaklarimizin tamamini asfaltladik. Biliyorsunuz ana cadde, bulvar ve kirsal mahalle baglanti yollari Büyüksehir belediyesi yetki ve görev alaninda. Biz ilçe belediyesi olarak belirli bir program dahilinde sorumluluk alanimiz olan sokaklarimizda vatandaslarimizin hayatini kolaylastirmak için var gücümüzle çalisiyoruz. Mesai kavrami tanimaksizin, gece gündüz demeden, hafta sonlari da dâhil olmak üzere çalisan Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimize ve çalismalarimiz esnasinda sabir ve anlayis gösteren halkimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Uzun zamandir böyle bir çalisma yapilmadigini ifade eden ve yapilan yol çalismalardan memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri ise Baskan Kocaispir’e tesekkür ettiler.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli